aku dia dan mereka


salam..

apakah itu janji??
anda tahu..saya x tahu anda tahu atau anda x tahu...
yang penting saya x tahu..bukan x nak tahu..tapi mmg x tahu..

J.A.N.J.I

iya bukan hanya ucapan atau kata2: "ana janji yer ptg ni kte bole jumpa kat clas"..
tapi ia adalah satu kekuatan yang kte akan laksanakan utk seseorng..

jangan kte mungkiri janji itu..
jangan kte abaikan janji itu..
jangan kte buat2 lupe pada janji itu..
jangan kte hampakan org dengan janji itu..

kerana disana terdapat org yang masih menaruh harapan..menaruh jawapan pada janji itu..
walaupun kte cume ckp..~"kte kejutkan awak subuh nanti"~atau pun~"kte belanja ar nanti"~
mudah tapi sll jer lupe buat..
saya ler tu..tapi x sll ar..cube mngelak nampaknya~

~

masok pda tajuk..aku dia dan mereka..

~

sekian itulah post saya pada hari ini..
dapat idea dlm ITD iium..
dlm kesedihan x pegi tabung haji..

>>dah lame biarkan blog ni membeku<< saje sbb mmg hobi..

2 Response to aku dia dan mereka

  1. janji tau..janji! (gaya upin ipin)
    jgn hampakan......hueh..

    -syaimaa'-

  2. afra` says:

    ~syaima': ceh..terasa nyer akak..yeah..jangan hampakan..
    belanja2..