Buat Dengan Hati


::Salam::
::Bismillah::

Musim tugasan yang banyak berlonggok. Semua masih cuba dangan gigih untuk menyelesaikannya. TERUSKAN!
Saya suka bab2 teknikal ja. Siap cari bahan. Type. Tang nak edit saya+kwn2 punya memang bahagian saya.

Belajar+Ajar sikit2 pada kawan2 cara nak tukar2 size paper. footnote Arab (complicated jugak). Format itu ini. Compile. Siap.

Apa yang penting--Buat dengan hati yang terbuka. Nak ajar pun kene betol2. tulis kan siap2 kat kertas cara nak buat footnote ka, edit gambar kat MS Power Point ka, Photoshop (da lama tinggal) ape2 saja. Nanti bila kwn2 tatau. Tunjuk kan kertas tuh. Bila x faham. Terangkan dengan hati. Dan pastikan kawan kita buat dengan hati juga. Bukan terpaksa.

Sambil tu boleh berangan2--Time kerja nanti nak ajar komputer lah. Walaupun skill x hebat mana. Tapi minat ada. Mesti best!!
......................................................
.ada masa untuk lectures bagi sem ini lagi 2 minggu.tahun depan.naik tahun 3.tahun terakhir yang ada lectures.kemudian praktikal setaun terus--ticer--huu..adakah??

6 Response to Buat Dengan Hati

  1. yeaa.da nak habis.

  2. haha..

    mcm x caya je..

  3. kite dh 2nd year!!wow!

  4. mabruk!!

    da ada lagi 4 taun..

    saya lagi 2 taun..

    :)

  5. salam....entry ni mengingatkan pada akak tentang lesson afra pada akak sal ape????sal on screen keyboard.tq, xpasal2 tau bnda baru...akak ni jnis cam afra, suka teknikal. yang kecik2, dalam2 susah nk adapt...hu3

  6. oho..^--^ kte bg tau akak ttg nak type arab..

    sekarang kte suke type arab dah.. tanpa letak sticker arab kat keybod..

    sronok.main teka2..