Syukur


::Salam::
::Bismillah::

--Sijil Pelajaran Malaysia--

Semua dah dapat result yang setelah sekian lama mereka nantikan. Tahniah saya ucapkan!
Syukur+Tahniah buat Adinda saya :

Nik Aqilah Nik Mohd Azam beroleh 11A

--straight A's--

Bercadang untuk buat Acct di UIAM. Tapi beliau masih dilema mungkin tatau nak mana.
Kalau UIA, kire sume UIA. Edu, Engin, Econs.
Semoga beliau tetap dan yakin dengan pilihan yang akan di takdirkan untuknya. Masih ada masa untuk tukar2. Huu..


Apa-apa pun--

SPM, bukan pusat untuk penghabisan bagi segalanya. Tetapi ia adalah permulaan bagi kehidupan yang akan datang.


Walau result hebat tapi tak hebat manage--kantoi juga.
Walau result terok tapi ada gaya mahu cemerlang--akan gemilang.


Hebat--

Jika tidak terlalu terikat dengan keputusan yang kita dapat.
Master/Mantapkan ilmu yang ada.
Pelbagaikan ilmu/skill yang ada.
Carigali segalanya selagi punyai masa.


p/s: Adik2 yang hebat!--sikap kita adalah masa depan dunia --pinjam heh acap..

2 Response to Syukur

  1. tak payah pinjam.ambil je.takde copyright pun.

  2. haha.. orite!