Zaman Dulu


::Salam::
::Bismilllah::


Kini 2010. Johor. Kuala Lumpur.
Dulu 1988. Mesir.


Kini di UIA.
Dulu di Tadika.


Banyak masa kita habiskan untuk belajar. Belajar mengenal kehidupan. Belajar menerima pengalaman. Belajar mengenal ilmu pengetahuan. Belajar segalanya.






Terus menggapai cita-cita walau lambat,walau perlahan. Masih ada waktu. Masih ada peluang untuk kita semua. Jangan takut dengan bayang-bayang itu. Buka mata. Buka hati. Tanam keyakinan. Itu anda. Itu kita. Kita semua bakal menggenggaminya~

Seronok bila tengok gambar-gambar dulu kala. Ada lagi gambar 'hard copy'. Tapi ketajaman pixel di phone dan laptop tidak memuaskan. Gambar-gambar soft copy yang lain tatau da terbang mana. Google saya lemah~ :) dan saya mmg tak berapa minat simpan stok gambar dan ambil gambar..hee..

lagi SEJAM-- result kami keluar! DOAKAN KAMI BERJAYA GEMILANG!!!! :)

note: pelajar SMIH,JB ada simptom +ve H1N1.Doakan mereka~


Alhamdulillah

Wallahu a'lam

6 Response to Zaman Dulu

  1. wow mengenang zaman mude2 dulu
    hehe

  2. haha. bukan muda2 dah. kicik2.

    dah t.u.a dah skg~

    :P

  3. wow.semoga cepat sihat.aa.pengsan la kalau kena cuti lagi.tak.nak.doadoadoa.

  4. oh.

    da sembuh.

    alhamdulillah~

    :)

  5. nur fatin says:

    1988-Mesir
    20??-Mungkinkah kembali ke tanah tumpah darah semula?

    "siapa yg pernah minum air nil,di kemudian hari ia akan kembali ke Mesir semula"-boleh rujuk KCB :)

  6. 2012.tapi atin nak bile?haha.

    kte tatau lah, kte penah minum air nil ke tak.huhu.

    ehem--sape yg addictd ngn KCB skg nih?haha. kte xd perasan plak part uh.

    :)