itu dan ini


::salam::
::bismillah::

ehee..sekali kan terus report nya..mana2 yg ingat..



ni berlaku mlm tadi..20/10/09..saya bahagian PC..tapi biasa lah bile da last minit org suruh jadi PnT jugak..sekadarnya sahaja.PM suruh buat backgrod (yg kat atas uh) buat jer..sememeh..buat 20 minit..cari gambar2 yg ada..cari idea nak buat gaya cane..tingat kwn punya tunjuk ajar..dan BUAT!..siap..

................................................................................

Tabiat baru muncul akhir-akhir ini..siap2 nak pegi kelas..awal 30 minit...jalan 15 minit..bile da nak sampai..pusing pegi library atau itd..haha..dgn alasan..kelas uh tak paham lansung ape yg lectrr uh ajar..kalo paham pun gitu2 jer..

dan punya bagus clsmte sume temasuk laki pompuan..malaysia international..adalah bergilir2 ponteng..contohnya: saya + kwn2 ponteng isnin, kwn2 lain ponteng rabu...tapi tak leh lebih 3x nanti kne BAR..da xleh xm.. (yang baik2 x join)

tapi ktorg baik lagi..x main sign kan nama org lain..jujur2.. :P


...............................................................................




ni pulak adalah rakan sekelas saya..x sume ada lagi..cume yg len da balik dlu..jadi yg ni sempat..

...............................................................................

apabila menuntut ilmu kene ikhlas
belajar sungguh-sungguh
perbaiki kelemahan
mantapkan kebolehan dan bakat yang ada
biar nanti sekurang-kurangnya ada 1 skill yang kita akan master
DOA
itulah kuncinya
Insya-Allah
Allah akan tolong
ada rezeki adalah
biar dunia kejar kita bukan kita kejar dunia
:)
selamat bahagia+ceria+sihat semua
harini 21/10/09 saya gembira

5 Response to itu dan ini

  1. DOA.

  2. aa.jom belajar.

  3. fm says:

    aik. hari ni je gembira?
    bkn hari2 ke akak gembira. ngehehe

  4. afra` says:

    to: acap

    yeah! ~

    doa lah kunci nya..iza sa alta fas alillah..wa izas taanta fas tain billah...

    :)

    to: fm

    hehe..hari2 gembira memang memberi erti..cume saje specific hari jer tuh..

    ;)

  5. Untuk mereka yang suka mentarbiyah insan2 yang lain :-D

    Sample 10 aktvt&games aSaS2 iSLaM merupakan petikan daripada produk Aktiviti & Permainan Kreatif Islami yang disusun oleh CReaTiVe SiFu.. Sila download dan sebar-sebarkan kepada rakan-rakan anda..semoga ada manfaat..

    http://www.4shared.com/file/144254443/43bd1bf4/10_aktvtgames_aSaS2_iSLaM.html