Seronok


::salam::
::bismillah::


Yihaa!! syukur alhamdulillah akhirnya dapat jugak balik rumah..walaupun kejap jer..dapatlah jumpa umi+adik2 sume..pegi Jumaat malam, balik Sabtu malam.. :)


Terima kasih lah pada asma', kak nela, moja sbb kasi tumpang balik Johor..


Tahniah buat Auzan+Kak Nazihah yang da pun selamat menjadi suami+isteri..bahagia+selamat+ceria2 selalu..



Memang bila da balik asaimen yang di plan nak buat x kan terbuat ar..huhu..
dan bila da balik bermakna masa lepak da habis..siapkan asaimen+ready midterm yg masih ada+siapkan movie utk majlis bersama Dr.Adnan.. :)






p/s: ni sume gambar time kat kampung+rebutia :)

kebahagiaan memang tidak boleh diukur dengan harta kekayaan

kejujuran memang tidak boleh diukur dengan kata-kata

keseronokan memang tidak boleh diukur dengan cerita

....

selamat bahagia+ceria buat semua

5 Response to Seronok

  1. aa.terkadang orang yang duduk kat kampung lebih bahagia dari orang yang duduk kat bandar.walau hanya hidup bersederhana.

  2. afra` says:

    to: acap

    yer..memang bahgia!

    maka..tinggal lah di kampung yang benar2 kampung..

    :)

  3. aa.ok.konon da kampung sangat la tu kan.takdenya.

  4. afra` says:

    adakan jer

    :)

  5. aa.buatbuat ada je la.kang ada orang menangis.malas nak pujuk.